Welkom op het gedeelte van groep 5/6. Wij zijn een klas met 22 kinderen. Op deze pagina kunt u onze klas volgen.

16 nov 2017 - Ichthus meets Koning Willem Alexander
Preview foto Woensdag 15 november mocht een groep kinderen van de bovenbouw de koning ontvangen bij het stadhuis! Naast de gezelligheid van onze school, heeft de koning ook onze mooie (zelfgemaakte) vlag kunnen bewonderen.

We hopen dat hij van Lelystad genoten heeft.

07 nov 2017 - Handbaltoernooi
Preview foto In de week van 6 november was groep 5/6 weer aanwezig op het jaarlijkse handbaltoernooi. Dit was zeker niet onverdienstelijk. Naast dat onze kanjers heel sportief waren, hebben we als poulewinnaar de finaledag gehaald. Helaas konden we, op een haartje na, net de finale niet halen.

Ondanks dat, zijn we enorm trots op onze kanjers!

16 sep 2017 - Boerderijentour
Preview foto Vrijdag 15 september 2017 zijn wij met de groepen 3, 4, 5 en 6 naar verschillende boerderijen geweest.

Wij hebben een bezoekje gebracht bij een akkerbouwbedrijf, een melkveebedrijf en hebben ook gezien wat er met al deze produkten gebeurt, hoe ze verwerkt worden.

Bij de Albert Heijn zagen wij de produkten in de winkel liggen en als afsluiting mochten we heerlijk een patatje eten van de aardappelen van de boer waar wij op bezoek zijn geweest.

Het was een leuke, lekkere en vooral leerzame dag!!

23 mei 2017 - Korfbaltoernooi
Preview foto Vorige week hebben een aantal toppers uit groep 5/6 meegedaan aan het jaarlijkse korfbaltoernooi. De eerste dagen werd met veel sportiviteit en een grote glimlach de ene na de andere wedstrijd winnend afgesloten. De toppers wisten na 5 wedstrijden als eerste te eindigen in de poule. Op woensdag was de eerste tegenstander meteen een maatje te groot. Ondanks de teleurstelling kunnen we enorm zijn op onze korfbalhelden.

Sportieve groet,

03 nov 2016 - Handbal toernooi 20016
Preview foto We hebben met onze klas weer leuk meegedaan met het schoolhandbaltoernooi.

Deze toppers waren ons team!

Karischa, Gelysse, Unique, Xavier, Kenji & Caio

11 okt 2016 - Vliegtuigjes vouwen
Preview foto Wat is er leuker dan vliegtuigjes vouwen op school? Vliegtuigjes vouwen en meten hoe ver ze vliegen!