Nieuws van CBS Ichthus

Dit zijn 2 kanjers uit groep 6: Mohammed en Dalisha. Zij hebben ervoor gezorgd dat Ichthus in de Grote Verkeersquiz van Lelystad op 5 juni 2019 de 3e prijs heeft gewonnen!!

Dalisha en Mohammed hebben zo goed opgelet tijdens de verkeerslessen bij meester Tim, dat zij opvielen tijdens de voorrondes en mee mochten doen met de finale.
Van alle basisscholen waren er 5 scholen geselecteerd. Dus dat was al een hele prestatie.

Het werd een heel spannende finale in het Agoratheater. De verkeersexperts stonden achter heuse lessenaars met van die grote rode knoppen die je zo snel mogelijk moet indrukken.
Dus als je meer wilt weten over wat je wel en niet kunt doen in het verkeer... loop dan even binnen in groep 5/6 !

03 juli 2018

Uitslag enquête onder ouders over continurooster

U als ouders heeft met overweldigende meerderheid gekozen voor invoering van het zogenaamde vijf-gelijke-dagen-model op Ichthus.
Op 3 september 2018 starten wij dus met het continurooster. Lees de brief (onder Nieuws) over de stemming en wat het continurooster precies betekent.
22 december 2017

Bestuurder SCPO ziet hoe Ichthus hoofd, hart en handen verbindt

Willem de Jager was afgelopen kerstviering bij ons op Ichthus. Hij schrijft hierover in zijn maandbericht op de site van SCPO "(..) Ik zag betrokken leerkrachten, kinderen en ouders. Mooi om te zien hoe de school de verbinding weet te maken tussen school, gezin en samenleving. Goed om te merken dat de school er niet alleen is voor kennisontwikkeling, maar ook aandacht heeft voor persoonsvorming en burgerschapsvorming. Fijn om te kunnen constateren dat we binnen SCPO Lelystad een leergemeenschap zijn waar het gaat om hoofd, hart en handen (..)".

Kinderboekenweek 2017
10 oktober 2017

Kinderboekenweek 2017

Woensdag 4 oktober was de start van de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is 'Griezelen', met als motto 'Gruwelijk eng!'
Lees meer ›
05 oktober 2017

PO in actie

Wellicht heeft u er over gehoord: leraren, directeuren en bestuurders maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen.

Daarom deden wij mee met de staking op 5 oktober én op 12 december